"When we get too caught up in the busyness of the world, we loose connection with one another - and ourselves."

Jack Kornfield

Fanget i verdens travlhed.

Hvor er du henne, når du er fanget af verdens travlhed?

Jager du nye resultater i en fart, som du har svært ved at holde takten i?

Fanget i optimerings og effektiviserings intentionerne? Trenden med at nå mere på mindre tid - bare smartere? Som et menneskeligt samlebånd.

Fanget i rusen af at være effektiv og få ting fra hånden - men inderst inde være i tvivl om det er de rigtige ting. de vigtige ting.
at leve op til de forventninger, du tror der er til dig. eller dem, du gerne vil leve op til.

Hvor det du stræber efter, har tabt forbindelsen til den drøm du havde en gang. På mystisk vis omdannet fra mål, der kom indefra - til resultater, der føles som om de kommer udefra.

Fanget i at skulle leve det perfekte liv. Have en fornem karriere. Have smukke og dygtige børn. Opleve fremmede verdener med de skønneste venner. Og stadig har overskud.

Fanget der hvor det er tippet over. Hvor det er drømmene der løber med dig - og ikke omvendt. Hvor du ikke længere kan mærke dig selv i det. Eller ikke kan mærke hvor du skal hen.

Fanget fordi tankemylder har taget over. Tankemylderet fyldt med bekymringer, spekulationer, planlægning, strukturering.

Fanget fordi du i dine bestræbelser ikke længere kan hvile lige nu og her. Fordi dine bestræbelser bliver vigtigere end hvordan du og dine nærmeste har det. Måske kan du ikke mærke det.
Men du har styr på det. Måske.


Bryd ud af fangenskabet - find ro

Kender du det?

Så er det tid at bryde ud af fangenskabet. Tage en pause. Geare ned. Måske en lang pause. Måske bare kortere pauser hver dag.

Genskabe balancen. Justere kursen - genetablere forbindelse med din egen kerne. Der hvor du kan mærke hvad der er vigtigt. Der hvor du kan mærke, hvordan du egentlig har det. Der hvor du kan give rum til at ideerne dukker op. Der hvor du kan mærke glæde, tilfredshed, taknemmelighed, nydelse.

Der hvor du kan finde din måde at skabe balancen. Balancen mellem på den ene side at deltage i verdens travlhed - og på den anden side stadig være forbundet.

Forbundet med din egen kerne og dine nærmeste. Så du har fornemmelsen af at det er dig, der lever dit liv - og ikke livet der løber med dig.
Så du ved at du gør de rigtige - de vigtige - ting.


Hvor skal jeg starte?

Ved du ikke hvordan du skal starte?
Så start med at afsætte lidt tid hver dag, som ikke skal have noget formål.

Hvor der ikke er noget resultat, du skal nå. Hvor du bare kan sidde og kigge. Gå en tur. Sidde i naturen og se solen gå ned. Gøre noget kreativt. Tøm tankemylderet ud på papir. Meditere.

Hvor du bruger dine sanser - og ikke så meget dine tanker.

Det er en god start.


Læs også: Ro på tankemylderet


Læs også:

januar 13, 2021

marts 11, 2020

marts 3, 2020

Om Mette la Cour


Jeg er rejsende. Rejsende i livet. Søgende.

En gang troede jeg, at jeg kunne finde livets mening, og så ville alt være godt. Men hver gang jeg har fundet et svar, dukkede der nye spørgsmål op. Eller flere svar. Mulige svar.

Nu ved jeg, at jeg vil finde rigtig mange svar. Men aldrig det endelige svar. Så jeg søger resten af livet.

Og alt ER godt

Follow me