Betingelser og politikker

Handelsbetingelser

Alle køb betales i forbindelse med tilmelding / booking. Stripe eller EasyMe formidler betalingen – dvs jeg har ikke adgang til dine kreditkort-oplysninger.

I forbindelse med tilmelding / booking opgives navn, email og evt telefonnummer, så jeg kan kontakte dig i forbindelse med eventuelle ændringer.

Kvitteringer, notifikationer samt yderligere information i forbindelse med den købte ydelse sendes via mail. Det er dit ansvar at sikre at opgive rigtig email, checke spam-filtre, samt at gemme relevante kvitteringer.


Sessioner og arrangementer

Booking af sessioner og tilmelding til arrangementer kan fortrydes indtil 24 timer før start-tidspunktet. Skriv til info@mettelacour.dk – og du får pengene tilbage.


Brug af cookies på website

På dette website anvendes ikke cookies.


Privatlivspolitik

Jeg gemmer udelukkende de oplysninger, som du selv har afgivet overfor mig - og jeg videregiver dem ikke til trediepart, uden at du har givet dit udtrykkelige samtykke hertil.


Nyhedsbreve - herunder "Nærvær i Livet"

Mit Nyhedsbrev indeholder inspiration, tips og øvelser til TankePauser og et liv i balance. 

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, registrerer du navn og din email-adresse.

I hver mail jeg sender, er der link til at redigere disse oplysninger - samt link til afmelding af Nyhedsbrevet.


Køb og tilmelding

Når du køber et produkt eller tilmelder dig et arrangement afgiver du navn, e-mail-adresse og evt et telefonnummer.

Formålet med disse oplysninger er dels at registrere dine køb og betalinger - samt give mig mulighed for at kontakte dig med notifikationer og ændringer til arrangementer.

Disse oplysninger sletter jeg ca 1 år efter dit sidste køb - dog gemmes fakturaer i henhold til regnskabsloven.

Kreditkort-oplysninger i forbindelse med betaling, håndteres udelukkende af Stripe eller EasyMe, som formidler betalingen - jeg har ikke adgang til disse oplysninger.

I forbindelse med 1-1 sessioner kan jeg føre noter (ikke elektronisk) - uden person-henførbare oplysninger. Disse noter opbevares forsvarligt - og kun indtil samarbejdet ophører.

Jeg arbejder under tavshedspligt - og videregiver ikke disse informationer.


3. parter

Der benyttes en række tredieparter (ConvertKit, Easyme, Stripe, Dinero, Teachable) til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende data på mine vegne - og må ikke benyttes til eget formål. 

Du har ret til at få oplyst hvilke oplysninger jeg har om dig. Hvis oplysningerne ikke er korrekte, kan du få dem ændret. Desuden kan du bede om få oplysningerne slettet. Skriv til info@mettelacour.dk


Dette site er ejet af:


Mette la Cour 

(CVR: 37602361)

Robert Jacobsens Vej 66, 8P2

2300 København S

21 57 70 92
info@mettelacour.dk

Sidst opdateret: 24. januar 2023