Mette la Cour

Smil - og verden smiler til dig.

Kender du det?

Nogle mennesker smiler til dig, når du går på gaden, køber ind eller andre steder. Uden grund. Smiler du tilbage? Hvad sker der med dig, når du møder et umotiveret smil? Hvad gør det ved din tur? Hvad gør det ved din pause i kasse-køen?

Du er måske en af dem, der finder på at smile umotiveret til andre på din vej? Det er jeg. Som regel. Hvis ikke - så prøv det.

Det koster så lidt. Og for mig varmer det. Gør en bedre dag. Mere overskud. Både at give og modtage. Det der smil.


Smilet er et tegn på opmærksomhed og nærvær.

Når vi møder et smil - både i det offentlige rum og derhjemme og på arbejde - så føler vi os set. Smilet er det første vigtige tegn på at vi gerne vil dette samarbejde eller samvær.

At dele ud af sine smil er også er godt trick til at blive nærværende i relationer. Smilet får os for en stund ud af tankemylderet og bringer os til stede.

Det velmente smil kommer fra hjertet - og ikke fra hovedet.

Når du møder en person uden smil på læben - så giv hende et af dine.

Hvad så med dig selv? Smiler du nogensinde til dig selv? Altså ikke kun i spejlet - men også helt inden i? For hvis nogen har fortjent et umotiveret smil indimellem - så er det da i hvert fald dig.

Prøv en gang at tage en dyb indånding, og lad et stort smil brede sig i hele kroppen. Indeni. 

Og lad endelig smilet brede sig til dit ansigt. Også selv om der skulle være en omkring dig, der fik øje på det. Prøv engang.

Og prøv at starte din morgen med et smil. Lige der hvor du vågner - inden du springer ud af sengen. Prøv engang at se hvad det gør ved din dag.

God fornøjelse 🙂

Du kan også læse om taknemmelighed her: Taknemmelighed.


Læs også:

november 21, 2019

december 3, 2019

Om Mette la Cour


Jeg er rejsende. Rejsende i livet. Søgende.

En gang troede jeg, at jeg kunne finde livets mening, og så ville alt være godt. Men hver gang jeg har fundet et svar, dukkede der nye spørgsmål op. Eller flere svar. Mulige svar.

Nu ved jeg, at jeg vil finde rigtig mange svar. Men aldrig det endelige svar. Så jeg søger resten af livet.

Og alt ER godt

Follow me